Meni
Your Cart

Stenske nalepke

Riši briši - hiša
Novo
Riši briši nalepka v obliki hiše s tremi oblački (dimčki). Naše nalepke za table so ustvarjene za otroke, da na njih rišejo, pišejo in krepijo svojo domišljijo. Površina riši briši nalepke je enaka kot črna šolska tabla. Uporabljajo se lahko s klasičnimi kredami za table. Enostavno se čistijo z vlaž..
17.50€
Brez DDV:14.34€
Stenska nalepka - koda z rojstnimi podatki Stenska nalepka - koda z rojstnimi podatki
Novo
Stenska nalepka z črtno kodo in rojstnimi podatki vašega otroka. Nalepite jo na steno v otroški sobi in v njej ustvarite še bolj prijetno  vzdušje . Velikost nalepke je 28 cm x 34 cm. Stenske nalepke izgledajo odlično povsod tako v otroški sobi, spalnici, dnevni sobi ali celo v kuhinji. Pr..
9.50€
Brez DDV:7.79€
Stenske nalepke - kvadratki Stenske nalepke - kvadratki
Novo
Moderne stenske nalepke v obliki polnih in votlih kvadratkov. Nalepite jih na steno v otroški sobi in v njej ustvarite še bolj prijetno in igrivo vzdušje . Posamezni kvadratki so dimenzije 5 x 5 centimetrov. V kompletu prejmete tudi en velik osrednji kvadrat (dimenzije 20 x 20 cm) z napisom po vaši ..
14.50€
Brez DDV:11.89€
Stenske nalepke - pike Stenske nalepke - pike
Novo
Moderne stenske nalepke v obliki pikic. Nalepite jih na steno v otroški sobi in v njej ustvarite še bolj prijetno in igrivo vzdušje . V kompletu prejmete tudi eno veliko piko premera 20 cm z imenom po vaši izbiri. Barva velike pike z imenom bo enaka, kot prva izbrana barva stenskih nalepk.Izberete l..
12.50€
Brez DDV:10.25€
Stenske nalepke - trikotniki Stenske nalepke - trikotniki
Novo
Moderne stenske nalepke v obliki polnih in votlih trikotnikov. Nalepite jih na steno v otroški sobi in v njej ustvarite še bolj prijetno in igrivo vzdušje . Posamezni trikotnik je velik 6 x 5 centimetrov. V kompletu prejmete tudi en velik osrednji trikotnik (velikosti 24 x 20 cm) z napisom po vaši ž..
14.50€
Brez DDV:11.89€
Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)