Kupljeni artikli bodo dostavljeni na katerikoli naslov na območju Slovenije. Za dostavo skrbi Pošta Slovenije ali drug dobavitelj po naši izbiri. Čas za dobavo artiklov je naveden ob vsakem posameznem artiklu. Izjemoma se lahko zgodi, da artikel, ki ste ga naročili, ni več na zalogi. Za blago na zalogi je dobavni rok 1 do 5 delovnih dni. Izjemoma se lahko zgodi, da blaga, ki ste ga naročili ni več na zalogi. Uporabnik bo o tem obveščen pred zaključkom nakupa.

Stroški dostave

Ob naročilu artiklov v skupni vrednosti do 35 EUR znašajo stroški pakiranja in dostave 3,00 EUR (ne glede na težo, količino in velikost vašega naročila). Ob naročilu artiklov ob skupni vrednosti nad 35 EUR so stroški pakiranja in dostave brezplačni. Uporabniku bo Pošta Slovenije ali drug dobavitelj pri plačilu po povzetju zaračunal še provizijo po njihovem veljavnem ceniku.

Dostavo večinoma izvaja Pošta Slovenije, in sicer v svojem delovnem času. Pri plačilu po povzetju, Pošta Slovenije obračuna strošek vplačila plačilnega naloga UPN! Ta strošek ni vračunan v kupnino in se zaračuna po veljavnem ceniku Pošte Slovenije. Na ta strošek mi nimamo vpliva.