1. Pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja veljajo za spletno trgovino www.biba.si in so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).

S spletno trgovino www.biba.si (v nadaljevanju tudi »spletna trgovina«) upravlja podjetje TNX d.o.o., Spodnje Brezovo 20, 1294 Višnja Gora, matična številka: 8124485000, davčna številka: SI74487841 (v nadaljevanju tudi prodajalec ali Biba.si).

Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne trgovine Biba.si, pravice in obveznosti uporabnika in spletne trgovine ter urejajo poslovni odnos med Biba.si in kupcem. Pogoje poslovanja je Biba.si objavila na spletni strani www.biba.si.

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila). Uporabnik je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi. Z uporabo spletne strani biba.si izrazite svoje strinjanje z navedenimi pogoji. Če se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da ne uporabljate spletne trgovine biba.si. Vsebina so vsi podatki, informacije, gradiva in druge vsebine, objavljene na spletni strani in spletni trgovini biba.si, kar med drugim vključuje tudi besedila, slike, fotografije, glasbo, video vsebine, programsko opremo, zvočne vsebine, grafiko, blagovne in storitvene znamke ter drugo.

Podjetje TNX d.o.o.,  si pridržuje pravico do spremembe pogojev poslovanja na spletni strani www.biba.si kadarkoli, brez predhodnega obvestila. Vse spremembe so zavezujoče za kupce, zato vam priporočamo, da si redno ogledujete Pogoje poslovanja.

 

2. Vrste uporabnikov

Z enkratnim vpisom v spletno trgovino biba.si prek elektronske pošte postane obiskovalec gost biba.si, s potrjeno registracijo v spletno trgovino biba.si pa postane član. Tako gost kot član (v nadaljevanju tudi uporabnik) pridobita pravico do nakupa v spletni trgovini Biba.si.

Obiskovalec lahko registracijo za člana biba.si opravi tako prek spleta kot prek mobilne aplikacije.

Ob registraciji v spletno trgovino kot član biba.si pridobi obiskovalec uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte, ter geslo. Uporabniško ime in geslo člana biba.si nedvoumno določata in povezujeta z vnesenimi podatki.

Registracija je možna tudi med postopkom nakupa.

Če želi uporabnik kadarkoli kasneje svoj naslov elektronske pošte zamenjati z drugim, mora zahtevek za to poslati na info@Biba.si. Sprememba elektronskega naslova bo izvedena isti ali najkasneje naslednji delovni dan, o tem pa bo uporabnik obveščen prek elektronske pošte.

 

3. Dostopnost informacij

Biba.si se zavezuje, da bo kupcu še preden ga zavezuje pogodba ali ponudba, zagotovil naslednje informacije:

 1. a) identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra),
  b) kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo,
  c) bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami),
  d) dostopnost artiklov (vsak artikel ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku, v primeru nedostopnosti vam bomo to sporočili),
  e) pogoje dostave artiklov ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),
  f) vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza,
  g) način plačila in dostave,
  h) veljavnost ponudbe,
  i) rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo artikla,
  j) pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

 

4.   Ponudba artiklov

Zaradi narave poslovanja prek spleta se ponudba biba.si ažurira in spreminja pogosto in hitro. Vendar včasih lahko zaradi velikega povpraševanja pride do napake in artikla ni na zalogi, v tem primeru vas bomo obvestili in vam v primeru predplačila vrnili kupnino.

Slike artiklov

Slike artiklov so simbolične. Dejansko prejeti artikel se lahko razlikuje od slike artikla na spletu..

Teksti ob artiklih

Teksti ob artiklih so informativne narave in so podani s strani proizvajalca. Za podrobnejše opise in informacije se lahko obrnete na nas ali direktno na proizvajalca artikla.

 

5.   Naročilo

Kupoprodajna pogodba med biba.si in kupcem je v spletni trgovini biba.si sklenjena v trenutku, ko biba.si kupcu pošlje prvo elektronsko sporočilo o statusu njegovega naročila. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za biba.si kot za kupca. Kot kupec velja oseba s podatki, kot so navedeni ob oddaji naročila. Kasnejše spreminjanje podatkov o kupcu ni mogoče.

Kupoprodajna pogodba (prvo elektronsko sporočilo o statusu naročila) je v elektronski obliki shranjena na strežniku biba.si.

 

6.   Načini plačila

Biba.si omogoča naslednje načine plačila:

 

7.   Izdaja računa

Biba.si ob dostavi naročenih artiklov kupcu pošlje račun. Na računu sta razčlenjena cena in vsi stroški v zvezi z nakupom.

Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila. Kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ne upoštevamo.

 

8.   Cene

Cene artiklov so označene v evrih (€). Biba.si si pridržuje pravico do dnevnih sprememb cen, razen če ni drugače navedeno (naprimer akcij in posebnih popustov). Cene veljajo od trenutka, ko jih kupec potrdi pri naročilu v spletni trgovini biba.si in veljajo do dne objave novega cenika. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

V primeru spremembe cene artikla med obdelavo naročila, bo biba.si kupcu omogočil preklic nakupa ali pa bo ponudil rešitev, ki bo omogočila obojestransko zadovoljstvo.

V spletni trgovini www.biba.si so občasno objavljene promocijske kode, ki prinašajo določene popuste:
•    Popusti so lahko izraženi v odstotkih, določenih zneskih, kot brezplačni artikli ali brezplačna dostava.
•    Popusti veljajo le ob pravilni uporabi promocijske kode, ter na način, ki je objavljen na naši spletni strani.
•    Popusti se ne seštevajo, ker so vedno vezani samo na eno naročilo.

 

9.   Plačilne in kreditne kartice

V primeru plačila s plačilnimi ali kreditnimi karticami veljajo naslednji pogoji:

 

10. Koda za popust

Koda za popust prinaša različne ugodnosti pri nakupu prek spletne spletne trgovine Biba.si in je časovno omejena. Aktivno kodo za popust najdete na naslovni strani oglasnega sporočila, na strani posameznega oddelka, preko naše promocijske elektronske pošte ali drugje v medijih.

Uporaba kode za popust:

 

11. Pravila nagradnih iger

Splošne določbe

Organizator nagradne igre je podjetje TNX d.o.o., Spodnje Brezovo 20, 1294 Višnja Gora (v nadaljevanju “organizator”). Udeleženec nagradne igre je fizična oseba, ki v sodeluje v razpisanih nagradnih akcijah (v nadaljevanju “udeleženec”).

Pravica in pravila sodelovanja v nagradni igri

Udeleženci nagradne igre so lahko fizične osebe, ki so državljani Republike Slovenije. En udeleženec lahko v nagradnem žrebanju sodeluje samo enkrat. V nagradni igri ne morejo sodelovati osebe, zaposlene pri organizatorju nagradne igre ter osebe zaposlene pri drugih pravnih osebah, povezanih z izvedbo te nagradne igre. Pravne osebe ne morejo biti udeleženec nagradne igre. V nagradni igri ne morejo sodelovati osebe, ki ne sprejmejo pravil nagradne igre. Šteje se, da je udeleženec sprejel pravila nagradne igre s tem, ko je sodeloval v razpisani nagradni igri. Če je dobitnik nagrade mladoletna oseba, morajo starši ali skrbniki podpisati izjavo, da se strinjajo s prejemom nagrade. Za sodelovanje v nagradni igri ni potreben nakup storitev ali proizvodov organizatorja nagradne igre.

V primeru, ko nagradna igra poteka prek spletnega družabnega omrežja Facebook, lahko v nagradni igri sodelujejo vse osebe, ki so v okviru spletnega družabnega omrežja Facebook pridružene posameznemu Profilu, na katerem poteka nagradna igra oziroma vse osebe, ki so na tem Profilu kliknile gumb “Všeč mi je” oziroma “Like”, razen če besedilo razpisane nagradne igre ne predvideva drugače.

Nagradno žrebanje in podelitev nagrade

• Ob koncu nagradne igre bo med udeležence, ki izpolnjujejo zahtevane pogoje za sodelovanje, podeljena nagrada na podlagi naključne funkcije računalniškega izbora ali komisije organizatorja. Prireditelj je po želji lahko prisoten.
• Nagrada je opredeljena v razpisu. Nagrade ni mogoče zamenjati za kakršno koli drugo nagrado ali za denar.
• Izžrebanec bo o nagradi obveščen po e-pošti, prevzema pa jo od prireditelja. Nagrajenec je dolžan pisno potrditi prevzem nagrade v roku treh (3) dni in podati podatke, potrebne za prevzem nagrade (ime, priimek, naslov, davčna številka in telefonska številka) na naslov info@biba.si. V kolikor se nagrajenec ne javi v roku treh (3) dni, nagrada preide na drugega izžrebanca.
• V kolikor organizator nagradne igre v roku treh (3) delovnih dni od trenutka, ko dobitnik pošlje obvestilo o tem, da je bil izžreban, iz katerega koli razloga (npr.: dobitnik izjavi, da nagrade ne želi sprejeti, naslov ali elektronski naslov je nepopoln ali napačen ipd.) ne prejme vseh potrebnih podatkov ter izjave, da želi prejeti nagrado, se šteje, da dobitnik nagrade ne želi sprejeti ter je tako organizator v razmerju do izžrebanca prost vseh obveznosti po tej nagradni igri in pridobi pravico z nagrado razpolagati v kakršenkoli drug namen.
• Sodelujoči v nagradnem žrebanju lahko v času trajanja nagradnega žrebanja prekliče sodelovanje v nagradnem žrebanju, s čimer bodo njegovi osebni podatki izbrisani iz baze osebnih podatkov. Za prekinitev sodelovanja v nagradnem žrebanju mora podati zahtevek na elektronski naslov info@biba.si
• Organizator si pridržuje pravico do sprememb pravil, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti. O vseh spremembah in novostih nagradnega žrebanja bo organizator udeležence obveščal z objavami na spletni strani www.biba.si.

 

12. Postopek obveščanja o nakupu

 1. Biba.si naročilo

Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti. Članu Biba.si so na spletni strani Biba.si vselej dostopni podatki o statusu in vsebini naročila. Biba.si naročilo pregleda, preveri dobavljivost naročenih artiklov in naročilo potrdi oziroma z razlogom zavrne. Biba.si lahko za preverjanje podatkov ali zaradi zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. Pri dobavi artiklov, ki jih Biba.si nima na zalogi v lastnem skladišču, je Biba.si izključno vezan na dobavo s strani svojega dobavitelja in na čas, v katerem lahko ta dobavitelj dostavi artikel do Biba.si. Prek elektronske pošte Biba.si kupca sproti obvešča o ažurnih podatkih v zvezi z dobavo artiklov. Biba.si ne prevzema nobene odgovornosti za škodo, ki bi nastala zaradi daljših dobavnih rokov ali zaradi nedobave artiklov, ki jih Biba.si nima na zalogi v lastnem skladišču.

 1. Naročilo je odpremljeno/Naročilo je pripravljeno za prevzem

Biba.si v dogovorjenem roku artikel pripravi, odpošlje in o tem po elektronski pošti obvesti kupca. V primeru, da se kupec odloči za preklic naročila, mora prodajalca o tem obvestiti po elektronski pošti.

Postopek nakupa za pravne osebe je popolnoma enak kot za fizične osebe.

13. Vračilo blaga / Odstop od pogodbe

Potrošnik (navedeno velja izključno za fizične osebe, ki pridobijo artikel za namene izven svoje pridobitne dejavnosti), skladno z določili 43.č. člena Zakona o varstvu kupca (ZvPot) ima pravico, da v 14 dneh od prevzema artiklov prodajalcu sporoči, da odstopa od naročila/pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok se začne šteti en dan po datumu prevzema artiklov.

Odstop od naročila/pogodbe mora biti poslan pisno na naslov TNX d.o.o., Spodnje Brezovo 20, 1294 Višnja Gora ali po elektronski pošti.

Povratna pošiljka vrnjenega blaga na sedež podjetja TNX d.o.o., Spodnje Brezovo 20, 1294 Višnja Gora,  mora biti oddana v roku nadaljnih 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od naročila/pogodbe. Edini strošek, ki bremeni kupeca v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga (ki se v primeru pošiljanja obračunava po ceniku dostavne službe in je odvisen od tega ali gre za pošiljko/paket/tovor)

Vrnitev prejetih artiklov podjetju v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.

Potrošnik mora artikel vrniti prodajalcu nepoškodovan in v nespremenjeni količini, razen če je artikel uničen, pokvarjen, izgubljen ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik. Potrošnik artiklov ne sme neovirano uporabljati do odstopa od pogodbe. Potrošnik sme opraviti ogled in preizkus artiklov v obsegu, kot je to nujno potrebno za ugotovitev dejanskega stanja. Potrošnik odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če zmanjšanje posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga.

Potrošnik nima pravice do odstopa od pogodbe pri pogodbah, katerih predmet je artikel, ki je bil izdelan po natančnih navodilih potrošnika, ki je bilo prilagojeno njegovim osebnim potrebam, ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo, ki je hitro pokvarljivo ali kateremu je že potekel rok uporabe.

Vračilo opravljenih vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 14 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Zaradi zagotavljanja gotovosti, točnosti in pravočasnosti vračila ter zagotavljanja evidence o plačilih, se vračilo plačila kupcu izvede izključno z nakazilom na njegov transakcijski račun. Vračilo plačila v gotovini ni mogoče!

Pri odstopu od pogodbe, kjer je bil koriščen bonus, koda za popust ali promocijska koda, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se uporabniku ne vrnejo. Na TRR uporabnika se vrne le vplačani znesek. Darilni bon se pri odstopu od pogodbe upošteva kot plačilno sredstvo in vrne uporabniku kot darilni bon, vplačani znesek pa se vrne na TRR uporabnika.

V izjemnih primerih, ko artikli niso vrnjeni v skladu ZVPot, lahko potrošniku ponudimo odkup artikla z ustrezno odškodnino, ki jo z zapisnikom določimo ob vračilu. Odkup z znižano vrednostjo se upošteva ob potrditvi potrošnika po elektronski pošti. Potrošnik omenjeno odkupnino koristi izključno ob naročilu drugega artikla enake ali višje vrednosti.

Pravico do vračila kupnine v primeru uveljavljanja garancije in stvarnih napak natančneje urejajo določila zakona o varstvu potrošnikov (neuradno prečiščeno besedilo).

 

14. Dostava

Kupljeni artikli bodo dostavljeni na katerikoli naslov na območju Slovenije. Za dostavo skrbi Pošta Slovenije ali drug dobavitelj po izbiri Biba.si. Čas za dobavo artiklov je naveden ob vsakem posameznem artiklu. Izjemoma se lahko zgodi, da artikel, ki ste ga naročili, ni več na zalogi. Za blago na zalogi je dobavni rok od 1 do 5 delovnih dni, izjemoma se lahko zgodi, da blago, ki ste ga naročili ni več na zalogi, uporabnik bo o tem obveščen pred zaključkom nakupa, kot tudi o ocenjenem oz. predvidenem roku za dobavo.

Ob naročilu artiklov v skupni vrednosti do 35 EUR znašajo stroški pakiranja in dostave 3,00 EUR (ne glede na težo, količino in velikost vašega naročila). Ob naročilu artiklov ob skupni vrednosti nad 35 EUR so stroški pakiranja in dostave brezplačni. Uporabniku bo Pošta Slovenija ali drug dobavitelj pri plačilu po povzetju zaračunal še provizijo po veljavnem ceniku dobavitelja.

Dostavo večinoma izvaja Pošta Slovenije, in sicer v svojem delovnem času. Pri plačilu po povzetju si Pošta Slovenije obračuna strošek vplačila plačilnega naloga BN02/UPN. Ta strošek ni vračunan v kupnino in se zaračuna po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

 

15. Začasna prekinitev izvajanja storitev

Biba.si lahko začasno prekine oz. odstopi od splošno uporabljenega urnika opravljanja storitev. O omejitvi oziroma prekinitvi opravljanja storitev je Biba.si storitve dolžan obvestiti stranko, ki je opravila naročilo oz. mora obvestilo objaviti na naslovni strani www.biba.si.

V teh primerih kupec ne more uveljavljati odškodnine.

 

16. Varnost

Biba.si uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil. Biba.si v te namene uporablja 128-bitni SSL certifikat, ki ga je izdala za to pooblaščena organizacija.

 

17. Varovanje osebnih podatkov

Biba.si se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Biba.si bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.
Biba.si uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil. Biba.si v te namene uporablja SSL certifikat.

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

Za goste Biba.si hrani osebne podatke samo za čas do izpolnitve naročila naslednje podatke gostov Biba.si: ime in priimek, e-poštni naslov, kontaktni telefon, primarni naslov in naslove za dostavo, državo prebivališča, čas in datum registracije in arhiv komunikacije z Biba.si. Po izpolnitvi naročila se hranijo samo še podatki v zvezi s posameznim naročilom, do katerih je mogoč dostop samo prek poznavanja številke računa in številke naročila.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega e-mail naslova, uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

 

18. Komunikacija

Biba.si bo z uporabnikom stopil v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje, in v skladu z določili ZEKom-1.

Oglasna elektronska sporočila Biba.si bodo vsebovala naslednje sestavine:

 

19. Ocene, mnenja in priporočila

Mnenja, ocene in priporočila, ki jih kupci napišejo, so del funkcionalnosti spletne spletne trgovine, in namenjeni skupnosti vseh uporabnikov.

Biba.si omogoča, da mnenje napiše katerikoli uporabnik spletne spletne trgovine, pred dokončno objavo pa jih Biba.si pregleda. Biba.si ne bo objavil mnenj oziroma prispevkov, ki so kakorkoli žaljivi, neprimerni ali ki po oceni Biba.si ne nudijo koristi drugim uporabnikom in obiskovalcem.

Z oddajo mnenja ali komentarja se uporabnik izrecno strinja s pogoji uporabe njegovega mnenja ali komentarja in Biba.si dovoljuje objavo dela ali celotnega teksta v vseh elektronskih in drugih medijih. Biba.si ima pravico vsebino mnenja ali komentarja uporabljati časovno neomejeno in za katerikoli namen, ki je v poslovnem interesu Biba.si, vključno z objavo v oglasih ali drugih marketinških komunikacijah. Avtor mnenja hkrati izjavlja in zagotavlja, da je lastnik materialnih in moralnih avtorskih pravic za napisana mnenja in komentarje ter da te pravice neizključno in časovno neomejeno prenaša na Biba.si.

 

20. Omejitev odgovornosti

Biba.si se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih spletnih straneh. Kljub temu pa se lahko lastnosti artiklov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da Biba.si ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo Biba.si kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od pogodbe ali zamenjavo naročenega artikla.

Biba.si ne odgovarja za vsebino mnenj o artiklih, ki jih napišejo obiskovalci. Biba.si mnenja pred objavo pregleda in zavrne tista, ki vsebujejo očitne neresnice, so neprimerna, zavajajoča ali žaljiva. Biba.si ne odgovarja za informacije v mnenjih in se omejuje od kakršnekoli odgovornosti, ki izvira iz podanih informacij v mnenjih.

Biba.si ima možnost odstopa od pogodbe le, če se ugotovi očitna napaka (46. člen OZ). Kot očitna napaka se šteje napaka v bistvenih lastnostih artikla in vse zmote, ki se po običajih v trgovini ali po namenu strank štejejo za odločilne ter jih Biba.si v primeru vednosti ne bi potrdil oziroma sklenil pogodbe. To vključuje tudi očitne napake v ceni.

 

21. Pritožbe in spori

Biba.si spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Biba.si se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost zagotavljanja učinkovitega sistema obravnavanja pritožb.

V primeru težav se kupec s podajalcem Biba.si lahko poveže telefonsko na telefonsko številko 041/590-800 ali po elektronski pošti na info@biba.si. Pritožba se odda prek e-poštnega naslova info@biba.si. Postopek obravnave pritožbe je zaupen.

Biba.si se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniških sporov nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in potrebnim časom ter stroški, ki nastanejo zaradi reševanja spora, kar je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato si Biba.si prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

 

22. Izvensodno reševanje potrošniških sporov

Skladno z zakonskimi normativi TNX d.o.o. ne priznava nikakršnega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.

 

23. Podatki o podjetju

S spletno trgovino www.biba.si upravlja podjetje:

TNX d.o.o., Spodnje Brezovo 20, 1294 Višnja Gora

ID za DDV: SI74487841
Matična številka: 8124485000
Poslovni račun odprt pri Banki Koper d.d. : SI56 1010 0005 6486 393

Primarna registrirana dejavnost: G47.910 – Trgovina na drobno po pošti ali po internetu

Podjetje je registrirano pri okrožnem sodišču v Ljubljani.
Datum vpisa v sodni register  11.01.2018

Zahvaljujemo se vam za vaše zaupanje in se veselimo nadaljnjega sodelovanja!