Akcija

Neizrezani preslikači bleščica – ODPRODAJA!

5,00 2,79

ODPRODAJA! (Prečrtane barve preslikačev so že razprodane in ne bodo več na voljo.) Prazni neizrezani preslikači, katere lahko razrežete sami po svojih željah s škarjami, luknjači, olfa nožem, skalpelom ali s pomočjo šablon, itd… Izbirate lahko med različnimi barvami.. Dimenzija preslikača je cca. 30 x 20 centimetrov. Preslikači so izdelani iz folije za toplotni prenos na tekstilne izdelke.

5,00 2,79
Izberi barvo preslikača srebrna bleščica srebrna bleščica zlata bleščica zlata bleščica črna bleščica črna bleščica roza bleščica roza bleščica rdeča bleščica rdeča bleščica turkizna bleščica turkizna bleščica vijolična bleščica vijolična bleščica zelena bleščica zelena bleščica
Clear selection
Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznake: , , , ,
Opis

Opis izdelka

Prazni neizrezani preslikači, katere lahko razrežete sami po svojih željah s škarjami, luknjači, olfa nožem, rezalnikom, skalpelom ali s pomočjo šablon, itd… Izbirate lahko med različnimi barvami. Dimenzija preslikačev je cca. 30 x 20 centimetrov. Preslikači so izdelani iz folije za toplotni prenos na tekstilne izdelke. Enostavno jih lahko pritrdite z uporabo likalnika. Za najboljše rezultate in obstojnost priporočamo uporabo toplotne preše. Primerni so za aplikacijo na bombažne, poliesterske in bombažno-poliesterske mešanice tekstilnih izdelkov. Barve na ekranu se lahko razlikujejo od dejanskih barv.

Navodila za vzdrževanje: preslikače lahko perete v pralnem stroju na 80°C (bleščeče različice na 60°C) in sušite v sušilnem stroju oz. glede na označbe na tekstilnem izdelku pri katerem ste uporabili preslikače. Navodila za uporabo preslikačev so priložena.

Bleščičasti preslikači so izdelani iz folije, z efektom bleščice. So nekoliko debelejši od klasičnih preslikačev in so hrapavi na otip.

Če imate kakšno posebno željo ali želite preslikače po naročilu nas prosim kontaktirajte na naš elektronski naslov ali preko naše facebook strani in skupaj bomo našli primerno rešitev.

Ocene (0)

Ocene

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Neizrezani preslikači bleščica – ODPRODAJA!”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja