Meni
Your Cart

Majice in bodiji

Bodi ali majica - bi bila/bil moja krstna botra/boter Bodi ali majica - bi bila/bil moja krstna botra/boter
Novo
Vprašaj bodočega botra ali bo boter tvojemu otroku na izviren način - z otroški bodijem z napisom 'ali bi bil/a moj/a boter/botra'. Bodi lahko prilagodimo tvojim željam - željen napis vpiši v polje napis na bodiju.Za naročilo najprej izberi vrsto oblačila (majica ali bodi), barvo majice/bodija,..
14.90€
Brez DDV:12.21€
Bodi ali majica - črtna koda z rojstnimi podatki (angleška verzija) Bodi ali majica - črtna koda z rojstnimi podatki (angleška verzija)
Novo
Bodi ali majica z črtno kodo (angleška verzija) in rojstnimi podatki je lahko čudovito in izvirno darilo za novorojenčka. Bodi je lahko tudi lep dekorativni element v vašem stranovanju in hkrati spomin na enega izmed vam najljubših dni. Na bodiju je zapisano ime novorojenčka, imeni obeh staršev..
14.90€
Brez DDV:12.21€
Bodi ali majica - črtna koda z rojstnimi podatki (SLO verzija) Bodi ali majica - črtna koda z rojstnimi podatki (SLO verzija)
Novo
Bodi (ali majica) z črtno kodo in rojstnimi podatki je lahko čudovito in izvirno darilo za novorojenčka. Bodi je lahko tudi lep dekorativni element v vašem stranovanju in hkrati spomin na enega izmed vam najljubših dni. Na bodiju je zapisano ime novorojenčka, imeni obeh staršev, teža novorojenčka, v..
14.90€
Brez DDV:12.21€
Bodi ali majica - KEEP CALM AND GIVE ME TO MOM Bodi ali majica - KEEP CALM AND GIVE ME TO MOM
Novo
Šaljiv bodi ali majica za vse malčke ki se radi nosijo le v maminih rokah z napisom KEEP CALM AND GIVE ME TO MOM . Za naročilo najprej izberite vrsto oblačila (majica ali bodi), barvo majice/bodija, barvo tiska in dodajte v košarico. :)Naši otroški bodiji in majice so narejeni iz kvalitetn..
14.90€
Brez DDV:12.21€
Bodi ali majica - koledar Bodi ali majica - koledar
Novo
Bodi z označenim datumom rojstva, imenom, težo in velikostjo je lahko čudovito darilo za novorojenčka. Bodi je lahko tudi lep dekorativni element v stanovanju in lep spomin.S prvo barvo tiska določite barvo koledarja (kar je na sliki z črno barvo), z drugo barvo tiska določite ime in podatke o novor..
14.90€
Brez DDV:12.21€
Bodi ali majica - NEPRECENLJIVO Bodi ali majica - NEPRECENLJIVO
Novo
Očka rad menja pleničko? NE? Podražite in nasmejte ga z šaljivim napisom na otroškem bodiju.Če želite, da je na bodiju napisano drugačno ime za očka (tati, ati, oči,...) to napišite v komentar ob koncu naročila.Naši otroški bodiji in majice so narejeni iz kvalitetnega 100% bombaža. Vam in vašim..
14.90€
Brez DDV:12.21€
Bodi ali majica - prvi rojstni dan Bodi ali majica - prvi rojstni dan
Novo
Bodi ali majica za praznovanje prvega rojstnega dneva. Da bo praznovanje prvega rojstnega dne še bolj usklajeno - naročite še odrasli majici z istim potiskom za mamico in očka.S prvo barvo tiska določite barvo številke 1 (na sliki z roza), z drugo barvo tiska določite barvo imena, zvezdic, srčkov in..
14.90€
Brez DDV:12.21€
Bodi ali majica - rad/a te imam do lune in nazaj Bodi ali majica - rad/a te imam do lune in nazaj
Novo
Bodi ali majica z napisom po izbiri rad/a te imam do lune in nazaj. Za naročilo najprej izberite vrsto oblačila (majica ali bodi), barvo majice/bodija, barvo potiska besedila in motiva prva barva določa barvo napisa, druga barva pa barvo zvezdic in lune, zaupajte nam še željen napis in dodajte ..
14.90€
Brez DDV:12.21€
Moška majica - DAD (prijatelji) Moška majica - DAD (prijatelji)
Novo
Moška majica z kratkimi rokavi z napisom v stilu serije prijatelji - DAD I'LL BE THERE FOR YOU.Na črni majici je napis v beli barvi, na beli majici pa napis v črni barvi.Majice iz 100% bombaža so kakovostne, udobne in mehke. Potisk je iz kakovostnega materiala, ki je zelo vzdržljiv in ne razpoka. Ba..
14.90€
Brez DDV:12.21€
Tank top majica - I don't sweat I sparkle Tank top majica - I don't sweat I sparkle
Novo
Ženska tank top majica z napisom I DONT'T SWEAT I SPARKLE.Majice so izredno mehke in vam bodo nudile popolno udobje in mehkobo. Potisk je iz kakovostnega materiala, ki je zelo vzdržljiv in ne razpoka. Barve potiska so ekološko preizkušene (certifikat OEKO-TEX® razred I). Majice tiskamo in oblikujemo..
22.50€
Brez DDV:18.44€
Tank top majica - MOM (prijatelji) Tank top majica - MOM (prijatelji)
Novo
Ženska tank top majica z napisom v stilu serije prijatelji - MOM I'LL BE THERE FOR YOU.Na črni majici je napis v beli barvi, na beli majici pa napis v črni barvi.Majice so izredno mehke in vam bodo nudile popolno udobje in mehkobo. Potisk je iz kakovostnega materiala, ki je zelo vzdržljiv in ne razp..
22.50€
Brez DDV:18.44€
Tank top majica - NAPIS PO VAŠI IZBIRI Tank top majica - NAPIS PO VAŠI IZBIRI
Novo
Ženska tank top majica z napisom po vaši izbiri. V polje posebna navodila, lahko vpišete če želite drugačno pisavo kot so ponujene (samo napišite ime fonta), če želite da se vam doda na majico kakšna preprosta silhueta. Pred izdelavo same majice lahko zaprosite tudi za predogled - ki vam ga pošljemo..
22.50€
Brez DDV:18.44€
Prikazujem 1 do 12 od 13 (2 strani)