Meni
Your Cart

Majice in bodiji

Bodi - črtna koda z rojstnimi podatki (slovenska verzija) Bodi - črtna koda z rojstnimi podatki (slovenska verzija)
Novo
Otroški bodi s črtno kodo z rojstnimi podatki (slovenska verzija). Primeren je, kot izvirno darilo za novorojenčka. Na bodiju sta zapisani imeni obeh staršev, teža, velikost, datum, ura rojstva in ime novorojenčka. Izbirate lahko med različnimi barvami potiska*Sestava bodija: 100% organski bombaž*ba..
14.99€
Brez DDV:12.29€
Bodi - #mlekoholik Bodi - #mlekoholik
Novo
Otroški bodi za vašega malega navihančka s šaljivim napisom #mlekoholik. Za naročilo izberite velikost bodija in barvo napisa (barvno lestvico si oglejte med fotografijami izdelka).Bodiji so bele barve in sestavljeni iz 100% ogranskega bombaža, barve potiska so ekološko preizkušene in certificirane ..
14.99€
Brez DDV:12.29€
Bodi - (ime po izbiri) bi bila moja krstna botra? Bodi - (ime po izbiri) bi bila moja krstna botra?
Novo
Otroški bodi z napisom bi bila moja krstna botra/boter. Za naročilo izberite velikost bodija in barvo napisa (barvno lestvico si oglejte med fotografijami izdelka). V polje "vpišite željeno ime" napišite ime katerega želite na bodiju, lahko vpištete tudi npr. stric, teta,.. Pri moških imenih bomo na..
14.99€
Brez DDV:12.29€
Bodi - črtna koda z rojstnimi podatki (angleška verzija)
Novo
Otroški bodi s črtno kodo z rojstnimi podatki (angleška verzija). Primeren je, kot izvirno darilo za novorojenčka. Na bodiju sta zapisani imeni obeh staršev, teža, velikost, datum, ura rojstva in ime novorojenčka. Izbirate lahko med različnimi barvami potiska* (po izbiri barve se slika izdelka sprem..
14.99€
Brez DDV:12.29€
Bodi - I'm a proof that daddy doesn't always lift
Novo
Otroški bodi z napisom I'm a proof that daddy doesn't always lift. Izbirate lahko med različnimi barvami potiska* (po izbiri barve se slika izdelka spremeni - tako lahko preverite, če vam izbrana barva ustreza).Sestava bodija: 100% organski bombaž*Barve potiska so ekološko preizkušene in certificira..
14.99€
Brez DDV:12.29€
Bodi - rada te imam do lune in nazaj!
Novo
Otroški bodi z napisom rada te imam do lune in nazaj. Izbirate lahko med različnimi barvami potiska* (po izbiri barve se slika izdelka spremeni - tako lahko preverite, če vam izbrana barva ustreza).Sestava bodija: 100% organski bombaž*Barve potiska so ekološko preizkušene in certificirane po standar..
14.99€
Brez DDV:12.29€
Bodi - smiley z imenom (ime po želji)
Novo
Otroški bodi z motivom smiley-a in imenom po vaši želji. Izbirate lahko med različnimi barvami potiska* (po izbiri barve se slika izdelka spremeni - tako lahko preverite, če vam izbrana barva ustreza).Sestava bodija: 100% organski bombaž*Barve potiska so ekološko preizkušene in certificirane po..
14.99€
Brez DDV:12.29€
Komplet dveh majic - the BOSS vs. the REAL BOSS Komplet dveh majic - the BOSS vs. the REAL BOSS
Novo
Komplet dveh majic s šaljivim napisom THE BOSS na majici za starša in THE REAL BOSS na otroški majici. Za naročilo izberite velikost ter barvo otroške majice oz. bodija (bodiji so samo v beli barvi), velikost odrasle majice in barvo napisa (barvno lestvico si oglejte med fotografijami izdelka).Bodij..
27.50€
Brez DDV:22.54€
Majica - mogoče sem res barvno slep...
Novo -33 %
Rdeča majica z napisom MOGOČE SEM RES BARVNO SLEP AMPAK VEM DA DOBRO IZGLEDAM V ZELENI. Izbirate lahko med različnimi barvami potiska* (po izbiri barve se slika izdelka spremeni tako lahko preverite, če vam izbrana barva ustreza). Sestava: 100% bombaž*barve potiska so ekološko preizkušene in ce..
9.99€ 14.99€
Brez DDV:8.19€
Majica - vježbaj pizda ti materina Majica - vježbaj pizda ti materina
Novo -33 %
Majica z napisom VJEŽBAJ PIZDA TI MATERINA. Izbirate lahko med različnimi barvami potiska* (po izbiri barve se slika izdelka spremeni tako lahko preverite, če vam izbrana barva ustreza). Sestava: 100% bombaž*barve potiska so ekološko preizkušene in certificirane po standardu OEKO-TEX® razred I,..
9.99€ 14.99€
Brez DDV:8.19€
Nosečniška majica - bodoči gasilec (ali drug poklic po želji) Nosečniška majica - bodoči gasilec (ali drug poklic po želji)
Novo
Nosečniška majica z napisom bodoči gasilec in puščico ki kaže na trebuh. Če želite da vam na majico natisnem katerikoli drug poklic to vpišite v polje 'izberite drug poklic'. Sporočite svojim bližnjim veselo novico na izviren in zabaven način.Za naročilo izberite velikost majice, barvo majice, barvo..
22.50€
Brez DDV:18.44€
Nosečniška majica - GASILEC JE KRIV Nosečniška majica - GASILEC JE KRIV
Novo
Nosečniška majica z napisom GASILEC JE KRIV. Sporočite svojim bližnjim veselo novico na izviren in zabaven način.Za naročilo izberite velikost majice, barvo majice, barvo napisa na majici (barvno lestvico si oglejte med fotografijami izdelka). Barve tiska so ekološko preizkušene in certificiran..
22.50€
Brez DDV:18.44€
Prikazujem 1 do 12 od 16 (2 strani)