Meni
Your Cart

Rojstvo

Bodi ali majica - črtna koda z rojstnimi podatki (angleška verzija) Bodi ali majica - črtna koda z rojstnimi podatki (angleška verzija)
Novo
Bodi ali majica z črtno kodo (angleška verzija) in rojstnimi podatki je lahko čudovito in izvirno darilo za novorojenčka. Bodi je lahko tudi lep dekorativni element v vašem stranovanju in hkrati spomin na enega izmed vam najljubših dni. Na bodiju je zapisano ime novorojenčka, imeni obeh staršev..
14.90€
Brez DDV:12.21€
Bodi (ali majica) z črtno kodo in rojstnimi podatki je lahko čudovito in izvirno darilo za novorojenčka. Bodi je lahko tudi lep dekorativni element v vašem stranovanju in hkrati spomin na enega izmed vam najljubših dni. Na bodiju je zapisano ime novorojenčka, imeni obeh staršev, teža novorojenčka, v..
14.90€
Brez DDV:12.21€
Bodi ali majica - koledar Bodi ali majica - koledar
Novo
Bodi z označenim datumom rojstva, imenom, težo in velikostjo je lahko čudovito darilo za novorojenčka. Bodi je lahko tudi lep dekorativni element v stanovanju in lep spomin.S prvo barvo tiska določite barvo koledarja (kar je na sliki z črno barvo), z drugo barvo tiska določite ime in podatke o novor..
14.90€
Brez DDV:12.21€
Prikazujem 1 do 3 od 3 (1 strani)