Meni
Your Cart

Za mamice

Majica - MOM + imena otrok Majica - MOM + imena otrok
Novo
Majica z napisom MOM (MAMI, MAMA, TETA,..) in imeni otrok. Pri beli majici so imena otrok napisana s črno barvo pri črni majici pa z belo.Modele majic in tabelo velikosti si lahko ogledate med fotografijami izdelka.Sestava:Majica s kratkimi rokavi: 100% bombažMajica z dolgimi rokavi: 92% bombaž..
14.90€
Brez DDV:12.21€
Tank top majica - I don't sweat I sparkle Tank top majica - I don't sweat I sparkle
Novo
Ženska tank top majica z napisom I DONT'T SWEAT I SPARKLE.Majice so izredno mehke in vam bodo nudile popolno udobje in mehkobo. Potisk je iz kakovostnega materiala, ki je zelo vzdržljiv in ne razpoka. Barve potiska so ekološko preizkušene (certifikat OEKO-TEX® razred I). Majice tiskamo in oblikujemo..
22.50€
Brez DDV:18.44€
Tank top majica - MOM (prijatelji) Tank top majica - MOM (prijatelji)
Novo
Ženska tank top majica z napisom v stilu serije prijatelji - MOM I'LL BE THERE FOR YOU.Na črni majici je napis v beli barvi, na beli majici pa napis v črni barvi.Majice so izredno mehke in vam bodo nudile popolno udobje in mehkobo. Potisk je iz kakovostnega materiala, ki je zelo vzdržljiv in ne razp..
22.50€
Brez DDV:18.44€
Tank top majica - NAPIS PO VAŠI IZBIRI Tank top majica - NAPIS PO VAŠI IZBIRI
Novo
Ženska tank top majica z napisom po vaši izbiri. V polje posebna navodila, lahko vpišete če želite drugačno pisavo kot so ponujene (samo napišite ime fonta), če želite da se vam doda na majico kakšna preprosta silhueta. Pred izdelavo same majice lahko zaprosite tudi za predogled - ki vam ga pošljemo..
22.50€
Brez DDV:18.44€
Ženska majica - MOM (prijatelji) Ženska majica - MOM (prijatelji)
Novo
Ženska majica z kratkimi rokavi z napisom v stilu serije prijatelji - MOM I'LL BE THERE FOR YOU.Na črni majici je napis v beli barvi, na beli majici pa napis v črni barvi.Majice iz 100% bombaža so kakovostne, udobne in mehke. Potisk je iz kakovostnega materiala, ki je zelo vzdržljiv in ne razpoka. B..
14.90€
Brez DDV:12.21€
Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)