Meni
Your Cart

Oblačila

Bodi ali majica - bi bila/bil moja krstna botra/boter Bodi ali majica - bi bila/bil moja krstna botra/boter
Novo
Vprašaj bodočega botra ali bo boter tvojemu otroku na izviren način - z otroški bodijem z napisom 'ali bi bil/a moj/a boter/botra'. Bodi lahko prilagodimo tvojim željam - željen napis vpiši v polje napis na bodiju.Za naročilo najprej izberi vrsto oblačila (majica ali bodi), barvo majice/bodija,..
14.90€
Brez DDV:12.21€
Bodi ali majica - črtna koda z rojstnimi podatki (angleška verzija) Bodi ali majica - črtna koda z rojstnimi podatki (angleška verzija)
Novo
Bodi ali majica z črtno kodo (angleška verzija) in rojstnimi podatki je lahko čudovito in izvirno darilo za novorojenčka. Bodi je lahko tudi lep dekorativni element v vašem stranovanju in hkrati spomin na enega izmed vam najljubših dni. Na bodiju je zapisano ime novorojenčka, imeni obeh staršev..
14.90€
Brez DDV:12.21€
Bodi ali majica - črtna koda z rojstnimi podatki (SLO verzija) Bodi ali majica - črtna koda z rojstnimi podatki (SLO verzija)
Novo
Bodi (ali majica) z črtno kodo in rojstnimi podatki je lahko čudovito in izvirno darilo za novorojenčka. Bodi je lahko tudi lep dekorativni element v vašem stranovanju in hkrati spomin na enega izmed vam najljubših dni. Na bodiju je zapisano ime novorojenčka, imeni obeh staršev, teža novorojenčka, v..
14.90€
Brez DDV:12.21€
Bodi ali majica - rad/a te imam do lune in nazaj Bodi ali majica - rad/a te imam do lune in nazaj
Novo
Bodi ali majica z napisom po izbiri rad/a te imam do lune in nazaj. Za naročilo najprej izberite vrsto oblačila (majica ali bodi), barvo majice/bodija, barvo potiska besedila in motiva, zaupajte nam še željen napis in dodajte v košarico. :)Naši otroški bodiji in majice so narejeni iz kvalitetne..
14.90€
Brez DDV:12.21€
Majica - mogoče sem res barvno slep...
Novo
Rdeča majica z napisom MOGOČE SEM RES BARVNO SLEP AMPAK VEM DA DOBRO IZGLEDAM V ZELENI. Izbirate lahko med različnimi barvami potiska* (po izbiri barve se slika izdelka spremeni tako lahko preverite, če vam izbrana barva ustreza). Sestava: 100% bombaž*barve potiska so ekološko preizkušene in ce..
14.99€
Brez DDV:12.29€
Majica - vježbaj pizda ti materina Majica - vježbaj pizda ti materina
Novo
Majica z napisom VJEŽBAJ PIZDA TI MATERINA. Izbirate lahko med različnimi barvami potiska* (po izbiri barve se slika izdelka spremeni tako lahko preverite, če vam izbrana barva ustreza). Sestava: 100% bombaž*barve potiska so ekološko preizkušene in certificirane po standardu OEKO-TEX® razred I,..
14.99€
Brez DDV:12.29€
Nosečniška majica - se vidimo... (mesec po želji) Nosečniška majica - se vidimo... (mesec po želji)
Novo
Nosečniška majica z napisom se vidimo... mesec po želji. Sporočite svojim prijateljem in družini veselo novico na zabaven način. Izbirate lahko med različnimi barvami potiska* (po izbiri barve se slika izdelka spremeni tako lahko preverite, če vam izbrana barva ustreza). Majica: 92% bombaž, 8% ..
22.50€
Brez DDV:18.44€
Slinček - #mlekoholik
Novo
Slinček z šaljivim napisom: #mlekoholik. Izbirate lahko med različnimi barvami slinčkov in med različnimi barvami potiska* (po izbiri barve se slika izdelka spremeni - tako lahko preverite, če vam izbrana barva ustreza).Sestava slinčka: 100% bombaž*Barve potiska so ekološko preizkušene in certificir..
10.99€
Brez DDV:9.01€
Slinček - ne jokam ampak naročam kosilo!
Novo
Slinček z šaljivim napisom: Ne jokam! Ampak naročam kosilo! Izbirate lahko med različnimi barvami slinčkov in med različnimi barvami potiska* (po izbiri barve se slika izdelka spremeni - tako lahko preverite, če vam izbrana barva ustreza).Sestava slinčka: 100% bombaž*Barve potiska so ekološko preizk..
10.99€
Brez DDV:9.01€
Slinček z napisom po vaši želji
Novo
Ustrvarite unikaten slinček z napisom po vaši želji. Preprosto v polje napis napišite željeno besedilo, izberite barvo slinčka in napisa.Sestava slinčka: 100% bombaž*Barve potiska so ekološko preizkušene in certificirane po standardu OEKO-TEX® razred I, zato so primerne za tisk na otroška oblačila...
10.99€
Brez DDV:9.01€
Prikazujem 1 do 10 od 10 (1 strani)