Meni
Your Cart

Oblačila

Bodi - moj prvi božič + DARILO Bodi - moj prvi božič + DARILO
Novo
Bel otroški bodi (dolgi rokavi) z božičnim motivom moj prvi božič in darilo lesen okrasek za smrekico.Naši otroški bodiji so narejeni iz kvalitetnega 100% bombaža. Potisk je iz vrhunskega materiala, ki je zelo vzdržljiv in ne razpoka. Barve potiska so ekološko preizkušene (certifikat OEKO-..
14.90€
Brez DDV:12.21€
Bodi ali majica - bi bila/bil moja krstna botra/boter Bodi ali majica - bi bila/bil moja krstna botra/boter
Novo
Vprašaj bodočega botra ali bo boter tvojemu otroku na izviren način - z otroški bodijem z napisom 'ali bi bil/a moj/a boter/botra'. Bodi lahko prilagodimo tvojim željam - željen napis vpiši v polje napis na bodiju.Za naročilo najprej izberi vrsto oblačila (majica ali bodi), barvo majice/bodija,..
14.90€
Brez DDV:12.21€
Bodi ali majica - črtna koda z rojstnimi podatki (angleška verzija) Bodi ali majica - črtna koda z rojstnimi podatki (angleška verzija)
Novo
Bodi ali majica z črtno kodo (angleška verzija) in rojstnimi podatki je lahko čudovito in izvirno darilo za novorojenčka. Bodi je lahko tudi lep dekorativni element v vašem stranovanju in hkrati spomin na enega izmed vam najljubših dni. Na bodiju je zapisano ime novorojenčka, imeni obeh staršev..
14.90€
Brez DDV:12.21€
Bodi (ali majica) z črtno kodo in rojstnimi podatki je lahko čudovito in izvirno darilo za novorojenčka. Bodi je lahko tudi lep dekorativni element v vašem stranovanju in hkrati spomin na enega izmed vam najljubših dni. Na bodiju je zapisano ime novorojenčka, imeni obeh staršev, teža novorojenčka, v..
14.90€
Brez DDV:12.21€
Bodi ali majica - I LOVE LJ Bodi ali majica - I LOVE LJ
Novo
Bodi ali majica z napisom I LOVE LJ.S prvo barvo tiska določite barvo napisa (I LJ), z drugo barvo tiska določite barvo srčk..Za naročilo najprej izberite vrsto oblačila (majica ali bodi), barvo majice/bodija, barvi potiska, vpišite ime in dodajte v košarico. :)Naši otroški bodiji in majice so narej..
14.90€
Brez DDV:12.21€
Bodi ali majica - I LOVE MB Bodi ali majica - I LOVE MB
Novo
Bodi ali majica z napisom I LOVE MB.S prvo barvo tiska določite barvo napisa (I MB), z drugo barvo tiska določite barvo srčk..Za naročilo najprej izberite vrsto oblačila (majica ali bodi), barvo majice/bodija, barvi potiska, vpišite ime in dodajte v košarico. :)Naši otroški bodiji in majice so narej..
14.90€
Brez DDV:12.21€
Bodi ali majica - ime in številka po želji Bodi ali majica - ime in številka po želji
Novo
Majica ali otroški bodi z imenom in številko na hrbtu po vaši želji. Za naročilo najprej izberite vrsto oblačila (majica ali bodi), barvo majice/bodija, barvo tiska in dodajte v košarico. :)Naši otroški bodiji in majice so narejeni iz kvalitetnega 100% bombaža. Vam in vašim najbližnjim bod..
14.90€
Brez DDV:12.21€
Bodi ali majica - KEEP CALM AND GIVE ME TO MOM Bodi ali majica - KEEP CALM AND GIVE ME TO MOM
Novo
Šaljiv bodi ali majica za vse malčke ki se radi nosijo le v maminih rokah z napisom KEEP CALM AND GIVE ME TO MOM . Za naročilo najprej izberite vrsto oblačila (majica ali bodi), barvo majice/bodija, barvo tiska in dodajte v košarico. :)Naši otroški bodiji in majice so narejeni iz kvalitetn..
14.90€
Brez DDV:12.21€
Bodi ali majica - koledar Bodi ali majica - koledar
Novo
Bodi z označenim datumom rojstva, imenom, težo in velikostjo je lahko čudovito darilo za novorojenčka. Bodi je lahko tudi lep dekorativni element v stanovanju in lep spomin.S prvo barvo tiska določite barvo koledarja (kar je na sliki z črno barvo), z drugo barvo tiska določite ime in podatke o novor..
14.90€
Brez DDV:12.21€
Bodi ali majica - Mami vse najboljše.. (babi, dedi, oči,..) Bodi ali majica - Mami vse najboljše.. (babi, dedi, oči,..)
Novo
Bodi ali majica z napisom mami (dedi, babi, stric, ati...) vse najboljše za tvoj rojstni dan rada te imam tvoj/a in ime otroka.Za naročilo najprej izberite vrsto oblačila (majica ali bodi), barvo majice/bodija, barvo potiska besedila in motiva prva barva določa barvo ki je na bodiju na sliki črna (n..
14.90€
Brez DDV:12.21€
Bodi ali majica - NEPRECENLJIVO Bodi ali majica - NEPRECENLJIVO
Novo
Očka rad menja pleničko? NE? Podražite in nasmejte ga z šaljivim napisom na otroškem bodiju.Če želite, da je na bodiju napisano drugačno ime za očka (tati, ati, oči,...) to napišite v komentar ob koncu naročila.Naši otroški bodiji in majice so narejeni iz kvalitetnega 100% bombaža. Vam in vašim..
14.90€
Brez DDV:12.21€
Bodi ali majica - prvi rojstni dan Bodi ali majica - prvi rojstni dan
Novo
Bodi ali majica za praznovanje prvega rojstnega dneva. Da bo praznovanje prvega rojstnega dne še bolj usklajeno - naročite še odrasli majici z istim potiskom za mamico in očka.S prvo barvo tiska določite barvo številke 1 (na sliki z roza), z drugo barvo tiska določite barvo imena, zvezdic, srčkov in..
14.90€
Brez DDV:12.21€
Prikazujem 1 do 12 od 21 (2 strani)