Meni
Your Cart

praznovanje

Bodi s črtno kodo in rojstnimi podatki je lahko čudovito in izvirno darilo za novorojenčka. Bodi je lahko tudi lep dekorativni element v vašem stanovanju in hkrati spomin na enega izmed vam najljubših dni. Na bodiju je zapisano ime novorojenčka, imeni obeh staršev, teža novorojenčka, velikost n..
15.90€
Brez DDV:13.03€
Bodi - črtna koda z rojstnimi podatki ANGLEŠKA VERZIJA Bodi - črtna koda z rojstnimi podatki ANGLEŠKA VERZIJA
Novo
Bodi ali majica s črtno kodo (angleška verzija) in rojstnimi podatki je lahko čudovito in izvirno darilo za novorojenčka. Bodi je lahko tudi lep dekorativni element v vašem stanovanju in hkrati spomin na enega izmed vam najljubših dni. Na bodiju je zapisano ime novorojenčka, imeni obeh staršev,..
15.90€
Brez DDV:13.03€
Bodi ali majica - bi bila/bil moja krstna botra/boter Bodi ali majica - bi bila/bil moja krstna botra/boter
Novo
Vprašaj bodočega botra ali bo boter tvojemu otroku na izviren način - z otroški bodijem z napisom 'ali bi bil/a moj/a boter/botra'. Bodi lahko prilagodimo tvojim željam - željen napis vpiši v polje napis na bodiju.Za naročilo najprej izberi vrsto oblačila (majica ali bodi), barvo majice/bodija,..
15.90€
Brez DDV:13.03€
Bodi ali majica - koledar Bodi ali majica - koledar
Novo
Bodi z označenim datumom rojstva, imenom, težo in velikostjo je lahko čudovito darilo za novorojenčka. Bodi je lahko tudi lep dekorativni element v stanovanju in lep spomin.S prvo barvo tiska določite barvo koledarja (kar je na sliki z črno barvo), z drugo barvo tiska določite ime in podatke o novor..
15.90€
Brez DDV:13.03€
Bodi ali majica - Mami vse najboljše.. (babi, dedi, oči,..) Bodi ali majica - Mami vse najboljše.. (babi, dedi, oči,..)
Novo
Bodi ali majica z napisom mami (dedi, babi, stric, ati...) vse najboljše za tvoj rojstni dan rada te imam tvoj/a in ime otroka.Za naročilo najprej izberite vrsto oblačila (majica ali bodi), barvo majice/bodija, barvo potiska besedila in motiva prva barva določa barvo ki je na bodiju na sliki črna (n..
15.90€
Brez DDV:13.03€
Bodi ali majica - prvi rojstni dan Bodi ali majica - prvi rojstni dan
Novo
Bodi ali majica za praznovanje prvega rojstnega dneva. Da bo praznovanje prvega rojstnega dne še bolj usklajeno - naročite še odrasli majici z istim potiskom za mamico in očka.S prvo barvo tiska določite barvo številke 1 (na sliki z roza), z drugo barvo tiska določite barvo imena, zvezdic, srčkov in..
15.90€
Brez DDV:13.03€
Cake topper - sveti krst fantek
Novo
Cake topper za sveti krst z imenom za fantke.Izbirate lahko med različnimi materiali...
14.90€
Brez DDV:12.21€
Cake topper - sveti krst punčka
Novo
Cake topper za sveti krst z imenom za punčke.Izbirate lahko med različnimi materiali...
14.90€
Brez DDV:12.21€
Cake topper - vse najboljše
Novo
Cake topper z napisom vse najboljše.Izbirate lahko med različnimi materiali...
14.90€
Brez DDV:12.21€
Zastavice Maša in medved
-33 %
Trikotne zastavice z motivom Maše in medveda. V kompletu je 9 zastavic.Primerno kot dekoracija na rojstnodnevnem praznovanju ali za okrasitev otroške sobice...
1.99€ 2.99€
Brez DDV:1.63€
Prikazujem 1 do 10 od 10 (1 strani)