Meni
Your Cart

Preslikači metalik - prazne pole

Preslikači metalik - prazne pole
Preslikači metalik - prazne pole
3.49€
Brez DDV: 2.86€
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Šifra: PRESLIKAČMETALIK
  • Teža: 0.00kg

Razpoložljive možnosti

Neizrezani preslikači dimenzije 30 x 21 ali 30 x 50 centimetrov. Preslikač je zlate ali srebrne metalik barve in je odseven kot ogledalo.

Preslikače lahko razrežete sami po svojih željah s škarjami, luknjači, olfa nožem, rezalnikom, skalpelom ali s pomočjo šablon, itd… Preslikači so izdelani iz folije za toplotni prenos na tekstilne izdelke. Enostavno jih lahko pritrdite z uporabo likalnika. Za najboljše rezultate in obstojnost priporočamo uporabo toplotne preše. Primerni so za aplikacijo na bombažne, poliesterske in bombažno-poliesterske mešanice tekstilnih izdelkov. Barve na ekranu se lahko razlikujejo od dejanskih barv.

Navodila za vzdrževanje: metalik preslikače lahko perete v pralnem stroju na 40°C in sušite v sušilnem stroju oz. glede na označbe na tekstilnem izdelku pri katerem ste uporabili preslikače. Navodila za uporabo preslikačev so priložena.

Če imate kakšno posebno željo ali želite preslikače po naročilu nas prosim kontaktirajte na naš elektronski naslov ali preko naše facebook strani in skupaj bomo našli primerno rešitev.

Napišite mnenje
OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro