Meni
Your Cart

Personalizirani

Preslikač z napisom bi bila moja krstna botra. Željeno ime na preslikaču vpišite v polje za ime. Izberite barvo (bleščičaste različice imajo višjo ceno) in velikost preslikača.  Preslikači so izdelani iz kakovostne folije za toplotni prenos na tekstilne izdelke. Enostavno jih lahko pritrdite z ..
5.99€
Brez DDV:4.91€
Preslikač z motivom črtne kode z rojstnimi podatki (angleška verzija). Na preslikaču sta zapisani imeni obeh staršev, teža, velikost, datum, ura rojstva in ime novorojenčka. Izbirate lahko med različnimi barvami potiska* (po izbiri barve se slika izdelka spremeni - tako lahko preverite, če vam izbra..
7.49€
Brez DDV:6.14€
Preslikač z motivom črtne kode z rojstnimi podatki (slovenska verzija). Na preslikaču sta zapisani imeni obeh staršev, teža, velikost, datum, ura rojstva in ime novorojenčka. Izbirate lahko med različnimi barvami potiska* (po izbiri barve se slika izdelka spremeni - tako lahko preverite, če vam izbr..
7.49€
Brez DDV:6.14€
Preslikač z motivom smiley-a in imenom po vaši želji. Izbirate lahko med različnimi barvami potiska* (po izbiri barve se slika izdelka spremeni - tako lahko preverite, če vam izbrana barva ustreza).*Preslikači so ekološko preizkušeni in certificirani po standardu OEKO-TEX® razred I, zato so primerni..
5.99€
Brez DDV:4.91€
Prikazujem 1 do 4 od 4 (1 strani)