Meni
Your Cart

Prazne pole

Preslikači - prazne pole
Prodajna uspešnica -25 %
Neizrezane prazle pole zelo kakovostnih preslikačev za toplotni prenos na majice, bodije, hlače in ostale tekstilne izdelke. Enostavno jih lahko pritrdite z uporabo likalnika. Za najboljše rezultate in obstojnost priporočamo uporabo toplotne preše. Izbirate lahko med 39 različnimi barvami in me..
2.99€ 4.00€
Brez DDV:2.45€
Preslikači bleščice - prazne pole
Prodajna uspešnica -25 %
Neizrezani preslikači, katere lahko razrežete sami po svojih željah s škarjami, luknjači, olfa nožem, rezalnikom, skalpelom ali s pomočjo šablon, itd… Izbirate lahko med različnimi barvami. Dimenzija preslikačev je cca. 30 x 21 centimetrov. Preslikači so izdelani iz folije za toplotni prenos na teks..
4.49€ 6.00€
Brez DDV:3.68€
Preslikači metalik zlata - prazne pole
Prodajna uspešnica -30 %
Neizrezan preslikač zlate metalik barve v dimenzije 30 x 21 centimetrov. Preslikač je zlate metalik barve in je odseven kot ogledalo.Preslikače lahko razrežete sami po svojih željah s škarjami, luknjači, olfa nožem, rezalnikom, skalpelom ali s pomočjo šablon, itd… Izbirate lahko med različnimi barva..
3.49€ 5.00€
Brez DDV:2.86€
Preslikači, ki svetijo v temi - prazna pola
-22 %
Neizrezan preslikač, ki sveti v temi dimenzije 30 x 21 centimetrov. Preslikač na dnevni svetlobi izgleda, kot navaden bel preslikač, v temi pa zažari z fotoluminiscentno zeleno barvo.Preslikače lahko razrežete sami po svojih željah s škarjami, luknjači, olfa nožem, rezalnikom, skalpelom ali s p..
5.49€ 7.00€
Brez DDV:4.50€
Prikazujem 1 do 4 od 4 (1 strani)