Meni
Your Cart

sobica

Riši briši - dinozaver Riši briši - dinozaver
Novo
Riši briši nalepka v obliki dinozavra. Naše nalepke za table so ustvarjene za otroke, da na njih rišejo, pišejo in krepijo svojo domišljijo. Površina riši briši nalepke je enaka kot črna šolska tabla. Uporabljajo se lahko s klasičnimi kredami za table. Enostavno se čistijo z vlažno krpo.Nalepka riši..
19.90€
Brez DDV:16.31€
Riši briši - hiša
Novo
Riši briši nalepka v obliki hiše s tremi oblački (dimčki). Naše nalepke za table so ustvarjene za otroke, da na njih rišejo, pišejo in krepijo svojo domišljijo. Površina riši briši nalepke je enaka kot črna šolska tabla. Uporabljajo se lahko s klasičnimi kredami za table. Enostavno se čistijo z vlaž..
17.90€
Brez DDV:14.67€
Stenske nalepke - kvadratki Stenske nalepke - kvadratki
Novo
Moderne stenske nalepke v obliki polnih in votlih kvadratkov. Nalepite jih na steno v otroški sobi in v njej ustvarite še bolj prijetno in igrivo vzdušje . Posamezni kvadratki so dimenzije 5 x 5 centimetrov. V kompletu prejmete tudi en velik osrednji kvadrat (dimenzije 20 x 20 cm) z napisom po vaši ..
14.50€
Brez DDV:11.89€
Stenske nalepke - pike Stenske nalepke - pike
Novo
Moderne stenske nalepke v obliki pikic. Nalepite jih na steno v otroški sobi in v njej ustvarite še bolj prijetno in igrivo vzdušje . V kompletu prejmete tudi eno veliko piko premera 20 cm z imenom po vaši izbiri. Barva velike pike z imenom bo enaka, kot prva izbrana barva stenskih nalepk.Izberete l..
12.50€
Brez DDV:10.25€
Stenske nalepke - trikotniki Stenske nalepke - trikotniki
Novo
Moderne stenske nalepke v obliki polnih in votlih trikotnikov. Nalepite jih na steno v otroški sobi in v njej ustvarite še bolj prijetno in igrivo vzdušje . Posamezni trikotnik je velik 6 x 5 centimetrov. V kompletu prejmete tudi en velik osrednji trikotnik (velikosti 24 x 20 cm) z napisom po vaši ž..
14.50€
Brez DDV:11.89€
Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)