Meni
Your Cart

v stilu

Bodi s črtno kodo in rojstnimi podatki je lahko čudovito in izvirno darilo za novorojenčka. Bodi je lahko tudi lep dekorativni element v vašem stanovanju in hkrati spomin na enega izmed vam najljubših dni. Na bodiju je zapisano ime novorojenčka, imeni obeh staršev, teža novorojenčka, velikost n..
15.90€
Brez DDV:13.03€
Bodi - črtna koda z rojstnimi podatki ANGLEŠKA VERZIJA Bodi - črtna koda z rojstnimi podatki ANGLEŠKA VERZIJA
Novo
Bodi ali majica s črtno kodo (angleška verzija) in rojstnimi podatki je lahko čudovito in izvirno darilo za novorojenčka. Bodi je lahko tudi lep dekorativni element v vašem stanovanju in hkrati spomin na enega izmed vam najljubših dni. Na bodiju je zapisano ime novorojenčka, imeni obeh staršev,..
15.90€
Brez DDV:13.03€
Majica - BABI Majica - BABI
Novo
Majica z napisom Babi in imeni vnučkov.Pri beli majici bodo imena vnučkov napisana z črno barvo pri črni majici pa z belo.Sestava: 100% bombaž*barve potiska so ekološko preizkušene in certificirane po standardu OEKO-TEX® razred I, zato so primerne za tisk na otroška oblačila..
15.90€
Brez DDV:13.03€
Majica - DAD + imena otrok Majica - DAD + imena otrok
Novo
Majica z napisom DAD (ATI, OČI, DEDI,..) in imeni otrok. Pri beli majici so imena otrok napisana s črno barvo pri črni majici pa z belo.Sestava:Majica s kratkimi rokavi: 100% bombažHoodie: 80% bombaž, 20% poliester*barve potiska so ekološko preizkušene in certificirane po standardu OEKO-TEX® ra..
15.90€
Brez DDV:13.03€
Majica - MOM + imena otrok Majica - MOM + imena otrok
Novo
Majica z napisom MOM (MAMI, MAMA, TETA,..) in imeni otrok. Pri beli majici so imena otrok napisana s črno barvo pri črni majici pa z belo.Modele majic in tabelo velikosti si lahko ogledate med fotografijami izdelka.Sestava:Majica s kratkimi rokavi: 100% bombažMajica z dolgimi rokavi: 92% bombaž..
15.90€
Brez DDV:13.03€
Moška majica - DAD (prijatelji) Moška majica - DAD (prijatelji)
Novo
Moška majica z kratkimi rokavi z napisom v stilu serije prijatelji - DAD I'LL BE THERE FOR YOU.Na črni majici je napis v beli barvi, na beli majici pa napis v črni barvi.Majice iz 100% bombaža so kakovostne, udobne in mehke. Potisk je iz kakovostnega materiala, ki je zelo vzdržljiv in ne razpoka. Ba..
15.90€
Brez DDV:13.03€
Moška majica - DADDY z imeni otrok
Novo
Majica z napisom DADDY (ATI, OČI, DEDI,..) in imeni otrok.Sestava:Majica s kratkimi rokavi: 100% bombažHoodie: 80% bombaž, 20% poliester*barve potiska so ekološko preizkušene in certificirane po standardu OEKO-TEX® razred I, zato so primerne za tisk na otroška oblačila..
15.90€
Brez DDV:13.03€
Nosečniška majica z napisom se vidimo... mesec po želji. Sporočite svojim prijateljem in družini veselo novico na zabaven način. Izbirate lahko med različnimi barvami potiska* (po izbiri barve se slika izdelka spremeni tako lahko preverite, če vam izbrana barva ustreza). Majica: 92% bombaž, 8% ..
22.90€
Brez DDV:18.77€
Bodi ali majica - KEEP CALM AND GIVE ME TO MOM Bodi ali majica - KEEP CALM AND GIVE ME TO MOM
Novo
Šaljiv bodi ali majica za vse malčke ki se radi nosijo le v maminih rokah z napisom KEEP CALM AND GIVE ME TO MOM . Za naročilo najprej izberite vrsto oblačila (majica ali bodi), barvo majice/bodija, barvo tiska in dodajte v košarico. :)Naši otroški bodiji in majice so narejeni iz kvalitetn..
15.90€
Brez DDV:13.03€
Bodi ali majica - NEPRECENLJIVO Bodi ali majica - NEPRECENLJIVO
Novo
Očka rad menja pleničko? NE? Podražite in nasmejte ga z šaljivim napisom na otroškem bodiju.Če želite, da je na bodiju napisano drugačno ime za očka (tati, ati, oči,...) to napišite v komentar ob koncu naročila.Naši otroški bodiji in majice so narejeni iz kvalitetnega 100% bombaža. Vam in vašim..
15.90€
Brez DDV:13.03€
Bodi ali majica - rad/a te imam do lune in nazaj Bodi ali majica - rad/a te imam do lune in nazaj
Novo
Bodi ali majica z napisom po izbiri rad/a te imam do lune in nazaj. Za naročilo najprej izberite vrsto oblačila (majica ali bodi), barvo majice/bodija, barvo potiska besedila in motiva prva barva določa barvo napisa, druga barva pa barvo zvezdic in lune, zaupajte nam še željen napis in dodajte ..
15.90€
Brez DDV:13.03€
Prikazujem 1 do 11 od 11 (1 strani)