Meni
Your Cart

Ustvarjalnica

Komplet vsebuje 7 kred živih barv konveksne oblike za optimalno uporabo. Primerne so za risanje na kamne, asfalt, table, papir, karton ali tekstil. Otroci bodo, zahvaljujoč zaščitni prevleki na kredah, med risanjem ohranili čiste roke. Krede med uporabo skoraj ne spuščajo prahu, so popolnoma netoksi..
4.90€
Brez DDV:4.02€
Komplet vsebuje 7 kred živih barv z srebrnimi bleščicami. Krede so konveksne oblike za optimalno uporabo. Primerne so za risanje na kamne, asfalt, table, papir, karton ali tekstil. Otroci bodo, zahvaljujoč zaščitni prevleki na kredah, med risanjem ohranili čiste roke. Krede med uporabo skoraj ne spu..
6.90€
Brez DDV:5.66€
Plastelin narejen iz naravnih materialov, ki ne vsebuje nobenih škodljivih snovi. Plastelin se ne suši, ne pušča madežev in se z lahkoto opere iz oblačil. Zaradi svoje mehkobe je primeren tudi za ustvarjanje mlajših otrok. V kompletu je 10 ‘palčk’ plastelina različnih barv.Ökonorm izdelki so po..
6.90€
Brez DDV:5.66€
Ökonorm naravno lepilo za papir
-11 %
Ökonorm Pro Coll je lepilo za papir in karton. Je prozozorno in brez vonja. Sestavljeno je na osnovi škroba in ne vsebuje organskih topil in drugih toksičnih snovi. Je topen v vodi in se lahko opere iz rok.Ökonorm izdelki so popolnoma naravni in narejeni izključno iz obnovljivih sestavin. Ökonorm pr..
3.49€ 3.90€
Brez DDV:2.86€
Prikazujem 1 do 4 od 4 (1 strani)