Meni
Your Cart

ustvarjanje

Neizrezane prazle pole kakovostnih preslikačev za toplotni prenos na majice, bodije, hlače in ostale tekstilne izdelke. Enostavno jih lahko pritrdite z uporabo likalnika. Za najboljše rezultate in obstojnost priporočamo uporabo toplotne preše. Izbirate lahko med 39 različnimi barvami in med tre..
2.99€
Brez DDV:2.45€
Neizrezani preslikači, katere lahko razrežete sami po svojih željah s škarjami, luknjači, olfa nožem, rezalnikom, skalpelom ali s pomočjo šablon, itd… Izbirate lahko med različnimi barvami. Dimenzija preslikačev je cca. 30 x 21 centimetrov. Preslikači so izdelani iz folije za toplotni prenos na teks..
4.49€
Brez DDV:3.68€
Ökonorm voščenke za tekstil – 15 barv Ökonorm voščenke za tekstil – 15 barv
-29 %
Ökonorm voščenke za tekstil so namenjene za neposredno risanje na oblačila. Primerne so za uporabo na naravnih tkaninah kot so bombaž, svila, lan… Niso primerne za sintetična oblačila in oblačila iz volne. Rahel belkast sloj na voščenkah razkriva njihovo kakovost, saj kaže na visoko vsebnost čebelje..
9.90€ 13.90€
Brez DDV:8.11€
Ökonorm voščenke za tekstil – 6 barv Ökonorm voščenke za tekstil – 6 barv
-29 %
Ökonorm voščenke za tekstil so namenjene za neposredno risanje na oblačila. Primerne so za uporabo na naravnih tkaninah kot so bombaž, svila, lan… Niso primerne za sintetična oblačila in oblačila iz volne. Rahel belkast sloj na voščenkah razkriva njihovo kakovost, saj kaže na visoko vsebnost čebelje..
4.90€ 6.90€
Brez DDV:4.02€
Preslikač z motivom in napisom and so the adventure begins. Izberite barvo (bleščičaste različice imajo višjo ceno) in velikost preslikača.  Preslikači so izdelani iz kakovostne folije za toplotni prenos na tekstilne izdelke. Enostavno jih lahko pritrdite z uporabo likalnika. Za najboljše rezul..
3.99€
Brez DDV:3.27€
Preslikač z napisom baby boy . Izberite barvo (bleščičaste različice imajo višjo ceno) in velikost preslikača.  Preslikači so izdelani iz kakovostne folije za toplotni prenos na tekstilne izdelke. Enostavno jih lahko pritrdite z uporabo likalnika. Za najboljše rezultate in obstojnost priporočam..
3.99€
Brez DDV:3.27€
Preslikač z napisom best mom ever. Izberite barvo (bleščičaste različice imajo višjo ceno) in velikost preslikača.  Preslikači so izdelani iz kakovostne folije za toplotni prenos na tekstilne izdelke. Enostavno jih lahko pritrdite z uporabo likalnika. Za najboljše rezultate in obstojnost pripor..
3.99€
Brez DDV:3.27€
Preslikač z napisom besties. Izberite barvo (bleščičaste različice imajo višjo ceno) in velikost preslikača.  Preslikači so izdelani iz kakovostne folije za toplotni prenos na tekstilne izdelke. Enostavno jih lahko pritrdite z uporabo likalnika. Za najboljše rezultate in obstojnost priporočamo ..
3.49€
Brez DDV:2.86€
Preslikač z napisom bi bila moja krstna botra. Željeno ime na preslikaču vpišite v polje za ime. Izberite barvo (bleščičaste različice imajo višjo ceno) in velikost preslikača.  Preslikači so izdelani iz kakovostne folije za toplotni prenos na tekstilne izdelke. Enostavno jih lahko pritrdite z ..
5.99€
Brez DDV:4.91€
Preslikač z abecedo. Višina črk je 3cm. Dimenzija preslikača je cca. 28 x 20 centimetrov. Preslikači so izdelani iz kakovostne folije za toplotni prenos na tekstilne izdelke. Enostavno jih lahko pritrdite z uporabo likalnika. Za najboljše rezultate in obstojnost priporočamo uporabo toplotne preše. P..
7.49€
Brez DDV:6.14€
Preslikač z motivom črtne kode z rojstnimi podatki (angleška verzija). Na preslikaču sta zapisani imeni obeh staršev, teža, velikost, datum, ura rojstva in ime novorojenčka. Izbirate lahko med različnimi barvami potiska* (po izbiri barve se slika izdelka spremeni - tako lahko preverite, če vam izbra..
10.00€
Brez DDV:8.20€
Preslikač z motivom črtne kode z rojstnimi podatki (slovenska verzija). Na preslikaču sta zapisani imeni obeh staršev, teža, velikost, datum, ura rojstva in ime novorojenčka. Izbirate lahko med različnimi barvami potiska* (po izbiri barve se slika izdelka spremeni - tako lahko preverite, če vam izbr..
10.00€
Brez DDV:8.20€
Prikazujem 1 do 12 od 33 (3 strani)